Cum plătesc?

Plata produselor comandate se poate efectua in avans (partial sau integral), prin transfer bancar sau card bancar. Plata avansului se poate realiza prin, virament bancar (ordin de plata) sau plata online cu card bancar.

Plata online cu card bancar: plata Produselor cumparate de pe Site se poate face prin solutia de plata EuPlatesc. Daca Clientul alege EuPlatesc ca mijloc de plata, acesta va fi redirectionat catre site-ul procesatorului de plati, unde poate plati Produsele in conformitate cu procedura prevazuta si reglementata de EuPlatesc si cu termenii si conditiile contractului convenite. Datele personale introduse pe site-ul procesatorului de plati vor fi prelucrate direct de catre acesta si nu vor fi transmise sau partajate cu Vanzatorul. Prin urmare, Vanzatorul nu poate cunoaste si nu stocheaza in niciun fel datele cardului de credit conectat la contul  MobilPay al Clientului sau datele oricarui alt instrument de plata conectat la acest cont.

Transfer bancar: in timpul procedurii de cumparare, este posibil sa selectati transferul bancar ca metoda de plata. IBAN-ul care va fi utilizat pentru efectuarea transferului este indicat in emailul de confirmare a comenzii cat si in pagina de succes a acesteia. Odata ce a fost incasata contravaloarea comenzii, se emite factura fiscala aferenta iar bunurile pot fi expediate.

Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. GOLDART GRES S.R.L.

Close Coșul meu
Close Lista de dorințe
Vizualizate recent Close
Close

Close
Meniu
Categorii