Livrare

Odată ce ai plasat o comandă cu succes, începem procedurile de împachetare și contractare a transportului spre locația ta.

În funcție de dimensinea coletului sau a paletului care urmează să se livreze, transportul la domiciliul tău poate avea avea loc atât prin curierat rapid cât și prin intermediul unei firme specializate de transport pe paleți.

Pentru produsele care nu sunt in fabricatia curenta a furnizorilor si se realizeaza pe baza de comanda la indicatiile clientului (culori specifice, configuratii speciale, materiale in afara standardului, etc), livrarea se va face doar pe baza unui contract special de comanda continand clauze specifice si semnat de client online prin acceptul Termenilor si conditiilor site-ului. S.C. GOLDART GRES S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi pentru astfel de produse decat in conditiile indicate mai sus.

Produsele care se realizeaza de catre producator pe baza de comanda si indicatii specifice ale clientului sunt indicate ca atare pe site la rubrica ‘Descriere’ din pagina de produs.

Imaginile pentru produsele din afara standardului, descrise mai sus, sunt doar cu titlu informativ pentru ca orice client sa aiba o idee privind caractersiticile generale ale produselor. Tipurile speciale de finisaj (atipice, care nu sunt in productia de serie a producatorilor) pot fi vazute in showroom.

Produsele comercializate prin intermediul S.C. GOLDART GRES S.R.L. sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de Factura fiscala si Certificat de garantie. Anumite produse sunt livrate de catre producator fara ambalaj (marfa este paletata si infoliata). Acestea vor fi ambalate, inainte de livrare, de catre S.C. GOLDART GRES S.R.L. cu propriile materiale in conformitate cu fiecare tip de produs in parte.

În cazul în care ați sesizat o lipsa de integritate a unui produs la livrare si ați specificat pe nota de transport acest lucru, dupa ce sesizați acest aspect, va trebui il impachetați in ambalajul primit urmand ca noi sa ridicam produsul neconform si sa il inlocuim cu unul nou in timpii agreati conform legii.

Livrarea de mostre de se face in functie de disponibilitatea acestora, si in mod normal se expediaza in aproximativ 72 ore. Mostrele nu sunt gratuite.

In cazul in care ati facut o comanda si ati specificat sa fie tinuta in depozit pana la o data ulterioara, va rugam sa ne avizati cu 5 zile lucratoare inainte data la care doriti ca aceasta sa fie livrata.

Termenul de livrare afisat pe pagina de produs este exprimat in zile lucractoare. Zilele libere nationale vor prelungi automat termenul de livrare.

Termenele de livrare sunt relative si pot suferi modificari in cazuri exceptionale.

Close Coșul meu
Close Lista de dorințe
Vizualizate recent Close
Close

Close
Meniu
Categorii