Termeni și condiții

 1. Condiții generale pentru utilizarea site-ului

Acest website (numit în continuare “Site”) este operat de GOLDART GRES, cu sediul în Dumbrava Roșie, Str. Dorobanțului, nr. 11, Neamț, România. SC GOLDART GRES SRL a creat site-ul www.depozitgresiefaianta.ro pentru informarea clienților, utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiționată de respectarea condițiilor generale de acces și de utilizare detaliate mai jos („Condiții generale”), precum și de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesați site-ul, când îl parcurgeți și îl utilizați, dumneavoastră acceptați implicit și necondiționat Condițiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înțelegeri pe care ați putea sa o aveți cu GOLDART GRES.

 1. Proprietate intelectuală

Toate materialele de pe acest site reprezintă proprietatea intelectuală a GOLDART GRES. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, cu excepția cazului în care copierea este necesară pentru vizionarea lor on-line. Totuși, este posibilă tipărirea de pagini complete de pe site sau copierea fișierelor, pentru uz personal. Pentru a raporta o problemă legată de drepturi de proprietate intelectuală, vă rugăm să transmiteți un e-mail:

comenzigoldartgres@yahoo.com

goldartgres@yahoo.com

 1. Drepturi de marcă

Numele GOLDART GRES, logo-ul GOLDART GRES sunt mărci înregistrate de către SC GOLDART GRES SRL. Alte mărci sunt de asemenea menționate pe site. Acestea sunt folosite de GOLDART GRES, fie cu autorizația titularului, fie ca simplă indicare a unor produse sau servicii propuse de GOLDART GRES. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obținut în prealabil autorizatie de la GOLDART GRES sau de la titularii respectivi constituie infracțiune ce se pedepsește conform legilor în vigoare.

 1. Conectarea la site

Pentru cine dorește să realizeze o legătură la site, aceasta trebuie să fie la pagina principală GOLDART GRES (homepage).

 1. Acuratețea informației

Informațiile de pe acest site sunt destinate clienților GOLDART GRES din România și este posibil să nu fie valabile și pentru alte țări. GOLDART GRES va recurge la măsuri rezonabile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt corecte și în conformitate cu datele la zi. Totusi, GOLDART GRES își rezervă dreptul de a schimba specificațiile produselor în orice moment. Informațiile din această pagina de Internet au fost incluse cu bună credință, însă sunt doar pentru informare generală. Nu trebuie să vă bazați pe ele pentru nici un anumit scop, și nu se dă nici o interpretare sau garanție în ceea ce privește exactitatea sau întregimea acestora. GOLDART GRES exclude orice responsabilitate, în limitele permise de lege rezultând din accesarea și utilizarea acestui site.

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare și nu creează obligații contractuale. Produsele comandate se livrează conform denumirii. Diferențele vizuale precum cele de nuanta dintre poze si produsul real pot apărea atât datorită dispozitivului de pe care se accesează site-ul dar și din alte motive subiective.

Răspunderea pentru conținutul Site-ului

GOLDART GRES nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe Site, care nu se datorează culpei sale. Utilizatorii pot găsi informații detaliate în rețeaua magazinelor GOLDART GRES.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate gresit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul telefonic sau prin e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

 1. Protejarea informației

GOLDART GRES respectă intimitatea fiecărei persoane care vizitează acest site. Această clauză stipulează ce informații poate colecta GOLDART GRES și cum vor fi acestea folosite. În unele cazuri putem colecta automat astfel de informații. Exemple despre astfel de informații includ tipul de browser de internet utilizat, tipul de sistem de operare folosit de computerul tau, numele domeniului site-ului de pe care se face conexiunea la site-ul nostru.

 1. Contact

Pentru întrebări sau nelămuriri referitoare la datele personale, trimite un e-mail la adresele:

comenzigoldartgres@yahoo.com

goldartgres@yahoo.com

sau contactează-ne la numărul de telefon:

+40 757 335 176

+39 331 202 2171

 1. Legislație și jurisdicție – drept aplicabil

Prezentele Condiții Generale, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiții Generale sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Condițiilor Generale și a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competente.

 1. Livrarea produselor din magazinul online www.depozitgresiefaianta.ro

Livrarea produselor se va face in 2-4 zile lucratoare, in cazul livrarilor prin curier. In cazul livrarilor prin flota GOLDART GRES, durata de livrare este de pana la 5 zile lucrătoare. Excepție fac comenzile speciale (pentru produsele la comandă)

In anumite situatii ce tin de particularitatile si conditiile de livrare ale fiecarui curier, dupa introducerea de livrare, in meniul drop-down din care se selecteaza metoda de livrare, in dreptul anumitor curieri este posibil sa apara termenul “Cost de transport indisponibil”. Aceasta mentiune se traduce prin faptul ca metoda de livrare respectiva este indisponibila pentru livrarea dumneavoastra, fie pentru ca acel curier nu livreaza la adresa de livrare solicitata, fie pentru ca produsele comandate nu se pot livra prin serviciul de curierat respectiv. In aceste cazuri, in care se va selecta o metoda de livrare indisponibila, la momentul confirmarii comenzii, un operator REGATA va va transmite indisponibilitatea curierului ales, dar si cea mai potrivita varianta de livrare pentru comanda dumneavoastra si costul de transport ce se va percepe (daca este cazul).

 1. Dreptul de retragere sau politica noastră de retur

GOLDART GRES respecta prevederile ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii si confera consumatorului (persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii) dreptul de retur al produselor achizitionate de pe website-ul nostru. Returnarea produselor se poate face inclusiv in urmatoarele situatii:

Ati primit alt produs / alte produse: in cazul in care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne anuntati in cel mai scurt timp posibil despre acest lucru, pentru ca produsul sa fie returnat si inlocuit cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de catre arabesque

Marfa livrata prezinta deteriorari vizibile: in cazul in care marfa primita prezinta deteriorari vizibile, aveti dreptul sa refuzati receptia, chiar la momentul receptiei, prin mentionarea acestui lucru pe documentul de transport , va rugam sa verificati integritatea coletului la livrare! , In acest caz va rugam sa ne anuntati imediat pentru a putea proceda la trimiterea unui alt produs (acelasi tip cu cel comandat), caz in care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesarii unei comenzi.

Fara a aduce atingere celor de mai sus, dreptul de retur trebuie exercitat de catre consumator in termen de 14 zile de la momentul la care consumatorul a intrat in posesia fizica a produselor, fara ca acesta sa fie nevoit sa justifice decizia sa.

Dreptul la retur se poate aplica doar pentru produsele achizitionate de pe website-ul depozitgresiefaianta.ro. Produsul returnat trebuie sa fie, pe cat posibil, in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare (costurile aferente serviciului de curierat) vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

Daca marfa comandata este returnata si prezinta urmatoarele defecte:

– zgariata, taiata, crapata sau cu urme de lovituri ,

– urme de lichid , sau

– lipsuri cantitative,

Ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Clientul nu poate denunta unilateral contractul (nu isi poate exercita dreptul la retragere) in cazurile prevazute in art. 16 din ordonanta de urgenta 34/2014.

– produse la metru, tăiate, decupate ,

– produse deteriorate si neacoperite de garanție ,

– produse pe comanda speciala.

Cererile de returnare vor fi soluționate într-un termen de 14 de zile de la data comunicării către Goldart Gres la comenzigoldartgres@yahoo.com sau goldartgres@yahoo.com, sau la telefonul de contact +40 757 335 176. Pe baza detaliilor de identificare a comenzii, un consilier de vânzări vă va indica locatia GoldArt Gres unde trebuie returnate produsele. Returul îl puteți face direct în magazin sau, dacă preferați, prin curier la adresa indicată. Vă rugăm să consultați consilierul de vânzări pentru a alege metoda potrivită de transport. După returnarea produselor și recepționarea lor în depozitul Goldart Gres, se inițiază transferul bancar către contul indicat de client consilierului de vânzări sau, în situația plății comenzii cu cardul, către contul de card folosit inițial de către client. În cazul în care comanda a fost livrată cu transportul propriu Goldart Gres, cu plată ramburs, există și posibilitatea de a primi returnarea în numerar a contravalorii produselor. Această opțiune este disponibilă doar dacă returul se face direct de către client la depozitul sau magazinul de la care s-a făcut inițial livrarea comenzii.

 1. Retur Paleți

Pe loc, dupa descarcarea materialelor livrate, soferul va astepta maximum 30 minute descarcarea paletilor, in caz contrar paletii vor trebui returnati de catre client; In termen de maximum 45 de zile de la livrarea comenzii;

Se pot oferi la schimb paleti identici aflati in stare buna de utilizare.

In cazul in care inapoierea paletilor nu se face in momentul livrarii, puteti returna personal paletii in termenul de timp mentionat anterior, doar la punctul de lucru din care a fost ambalata si livrata comanda. Adresa punctului de lucru este mentionat pe factura.

Returnarea contravalorii paletului achitat prin plata cu cardul se face in termen de 14 zile lucratoare in contul din care a fost efectuata plata.

Pentru comenzile de tip ramburs, dacă europaletii sunt inapoiati livratorului in conditiile mentionate mai sus, nu va mai fi necesara achitarea costului pentru paleti.

Close Coșul meu
Close Lista de dorințe
Vizualizate recent Close
Close

Close
Meniu
Categorii